Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Avocado-doperwtenpasta met muntsalsa en warmgerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Avocado-doperwtenpasta met muntsalsa en warmgerookte zalm
Stap 1
Kook de spaghetti beetgaar. Pureer het vruchtvlees van de avocado's met de knoflook en het citroensap.
Stap 2
Giet deze saus in een koekenpan en voeg de doperwten en pasta toe. Verhit op middelhoge stand tot de saus warm is en aan de pasta blijft hangen.
Stap 3
Meng de munt, citroenrasp, sjalot, en rode peper met de olijfolie. Verdeel de pasta over 4 borden. Maak af met de zalmsnippers en muntsalsa.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie790 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten64 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd6 g