Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aubergine met knoflookyoghurt en granaatappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aubergine met knoflookyoghurt en granaatappel
Stap 1
Leg de aubergines op het rooster van de barbecue en rooster in 15-20 minuten volledig zacht en geblakerd.
Stap 2
Meng intussen de yoghurt met de knoflook, sesamolie en het citroensap. Strijk de knoflookyoghurt uit over een groot bord.
Stap 3
Klop de pitjes uit de granaatappel. Pel de aubergines, snijd in stukken en leg ze op de yoghurt. Bestrooi met de koriander, granaatappelpitjes en walnoten.
Stap 4
Besprenkel met de olijfolie en serveer met het platbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten41 g
- Vet37 gWaarvan verzadigd9 g
