Aspergewraps
Ingrediënten
Bereidingswijze Aspergewraps
Stap 1
Schil de asperges. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Stap 2
Breng een pan water aan de kook en doe de witte asperges er circa 8 minuten in tot ze beetgaar zijn. Haal ze eruit en spoel ze koud onder de kraan.
Stap 3
Kook de groene asperges circa 4 minuten, spoel ze ook koud.
Stap 4
Snijd de paprika's in lange repen. Snijd de wat afgekoelde witte asperges in de lengte doormidden.
Stap 5
Besmeer de wraps met geitenkaas en besprenkel met 3 eetlepels water per stuk. Verdeel de pijnboompitten over de kaas.
Stap 6
Leg op elke wrap 3 witte en 4 groene asperges en verdeel de paprika erover. Bestrooi met peper en zout.
Stap 7
Rol de wraps goed op en rol ze heel strak op in plastic folie. Leg ze minstens 30 minuten in de koeling alvorens schuin door te snijden.
