Aspergesoep met kip en kaascrostini
Ingrediënten
Bereidingswijze Aspergesoep met kip en kaascrostini
Stap 1
Schil de asperges, verwijder een stukje van de onderkant en snijd elke asperge in 3 stukken. Verwarm de bouillon en gaar hierin de kipfilet circa 10 minuten. Schep de kip uit de pan.
Stap 2
Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin de sjalot. Voeg de kerrie, bouillon en asperges toe en kook afgedekt zachtjes 10 minuten. Schep de aspergekopjes uit de pan.
Stap 3
Verwarm de ovengrill voor. Pers de knoflook boven de rest van de olijfolie en bestrijk de plakken stokbrood ermee. Snijd de kipfilet en mozzarella in dunne plakken. Pureer de aspergesoep met de kookroom.
Stap 4
Rooster de sneetjes brood onder de ovengrill krokant. Beleg met de kipfilet en mozzarella en zet ze nog even onder de grill tot de kaas licht smelt.
Stap 5
Verdeel de aspergesoep met kip over kommen en serveer de kaascrostini met de aspergekopjes erop bij de soep.
