Aspergeragout met groene curry
Ingrediënten
Bereidingswijze Aspergeragout met groene curry
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van 3 cm. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de blaadjes bladselderij in reepjes.
Stap 3
Verhit voor de ragout de olie in een pan met dikke bodem en roerbak de asperges 3 minuten. Voeg de currypasta toe en roerbak 1 minuut mee. Voeg de bloem toe en roerbak 1 minuut. Voeg al roerend de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met 2/3 van de selderij, peper en zout.
Stap 4
Verdeel de ragout over de pasteitjes en garneer met de tomaten- en paprikablokjes en de rest van de selderij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie434 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten25 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd20 g