Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Asperge-broccolisalade met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Asperge-broccolisalade met feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de harde onderkant van de asperges en halveer. Snijd de broccoli in roosjes.
Stap 2
Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Verkruimel de feta grof. Giet de zwarte bonen af en spoel schoon onder koud water.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli 4 minuten. Giet af.
Stap 4
Verdeel de broccoli, groene asperges en cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 5
Verdeel er 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Plaats de bakplaat 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en meng de groene pesto, rode ui en zwarte bonen erdoor.
Stap 7
Verdeel de broccolisalade over de borden en garneer met de feta.