Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Arroz a la huertana
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Arroz a la huertana
Stap 1
Verhit de olie in een hapjespan en roerbak hierin de bosui, paprika en asperges 2 minuten. Voeg de doperwten, tuinbonen en knoflook toe en bak nog 2 minuten. Schakel de warmtebron uit en laat rusten.
Stap 2
Breng intussen de bouillon aan de kook en voeg al roerend de rijst toe. Laat al roerend 10 minuten koken. Voeg alle groenten toe en kook nog circa 5 minuten op een lage stand, tot de rijst beetgaar is.
Stap 3
Schakel de warmtebron uit en roer de boter en peterselie erdoor. Laat nog 1 minuut afgedekt staan. Bestrooi de arroz a la huertana met de rode peper en het fijngesneden loof van de bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie460 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten78 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd3 g