Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Arretjescake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Arretjescake
Stap 1
Klop in een ruime kom met de handmixer de vanillevla door de suiker tot een lichte massa. Voeg de cacao in delen toe en mix goed door.
Stap 2
Roer de gesmolten boter met een spatel door het cacaomengsel tot een egale massa.
Stap 3
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Breek in een plastic zak of een schone theedoek met een pan of deegroller de biscuits grof.
Stap 4
Meng de gebroken biscuits door het cacaomengsel.
Stap 5
Schep de biscuits en het cacaomengsel in de cakevorm. Strijk glad en verdeel er de Maltesers over. Zet 30 minuten weg in de vriezer.
Stap 6
Snijd de arretjescake met een scherp broodmes in plakken.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - deegroller
- - cakevorm
Voedingswaarden
- Energie276 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten27 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd11 g