Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Appelkrokantje met roomkaas en gebakken appel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Appelkrokantje met roomkaas en gebakken appel
Stap 1
Verwarm de boter in een steelpan en bak hierin de appelblokjes met het citroensap tot ze wat zachter zijn en lichtbruin kleuren. Neem uit de pan en laat afkoelen.
Stap 2
Roer de roomkaas los met de mosterd en honing en schep over in een plastic (diepvries)zakje. Duw de roomkaas naar de punt van het zakje en knip het puntje af.
Stap 3
Leg de appelkrokantjes (zie recept elders op boodschappen.nl) in glaasjes en schep met een theelepeltje wat appelblokjes erop. Spuit een toefje roomkaas erop en steek er nog een krokantje in.
Stap 4
Bestrooi de amuse met de tijm en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - diepvrieszakje
Voedingswaarden
- Energie55 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten7 g
- Vet2 gWaarvan verzadigd1 g
