Appel, stroop- en pannenkoek lunch
Ingrediënten
Bereidingswijze Appel, stroop- en pannenkoek lunch
Stap 1
Schud de pannenkoekenmix los in de fles en schenk er de melk bij. Sluit de fles en draai de dop stevig vast. Schud de fles 1 minuut krachtig heen en weer, tot de mix volledig in de melk is opgelost. Laat het beslag 2 tot 3 minuten rusten.
Stap 2
Verwarm een koekenpan met 2 el olie. Schud de pannenkoekenmix nogmaals kort in de fles en schenk een portie beslag in de koekenpan. Bak de pannenkoek op matig vuur aan beide zijden goudbruin en gaar.
Stap 3
Schil de bleekselderij en snijd in boogjes. Halveer de druiven, snijd de bieslook fijn en meng met de bleekselderij en druiven.
Stap 4
Schenk 1 el olie, knijp er het sap uit de citroen bij en 1 el appelstroop in een afsluitbaar bakje voor dressing, breng op smaak met versgemalen peper en schud goed.
Stap 5
Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Bestrijk de pannenkoek met de rest van de appelstroop, rol op en snijd in stukken van 3 cm.
Stap 6
Vul de lunchbox met de rolletjes pannenkoek, de bleekselderij-salade, het bakje dressing apart, de plakjes geitenkaas met walnoten en de appelpartjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie967 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten64 g
- Vet68 gWaarvan verzadigd12 g