Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Appel-speculaascrumble
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Appel-speculaascrumble
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°C.
Stap 2
Snijd de gember in dunne plakjes.
Stap 3
Schil de appels en verwijder de klokhuizen.
Stap 4
Snijd de appels in stukjes en meng deze in een kom met rozijnen en gember.
Stap 5
Doe de speculaasbrokken in een plastic zak en rol ze met de deegroller in stukjes.
Stap 6
Smelt de boter.
Stap 7
Meng de speculaasstukjes in een kom met gesmolten boter.
Stap 8
Verdeel het appelmengsel in de schaaltjes en strooi de speculaas erover.
Stap 9
Schuif de schaaltjes in de oven en bak de crumble 30 minuten tot de appel gaar is en de speculaas knapperig.
Stap 10
Lekker met vanillevla.
