Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aperol-sorbet met ananascarpaccio
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aperol-sorbet met ananascarpaccio
Stap 1
Meng het sinaasappelsap, citroensap, de poedersuiker en sinaasappellikeur met een garde tot een egaal mengsel. Draai het mengsel in de ijsmachine in 20-30 minuten tot een gladde sorbet.
Stap 2
Snijd intussen het vruchtvlees van de ananas in heel dunne plakjes. Snijd de blaadjes van de munt in dunne reepjes en meng met 1 eetlepel sinaasappelsap en de olijfolie tot een dressing.
Stap 3
Verdeel de ananasplakjes dakpansgewijs over 4 borden en schep een bolletje van het sorbetijs in het midden. Besprenkel met de dressing.
Aanvullende benodigdheden
- - ijsmachine
Voedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten72 g