Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Andijviestamppot met rucola, walnoten en rookworst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Andijviestamppot met rucola, walnoten en rookworst
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Stap 2
Verwarm intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Verwarm de melk met de boter.
Stap 3
Giet de aardappelen af. Stamp ze met de melk tot een smeuïge puree. Schep de andijvie in 3 porties door de puree. Schep ook de rucola en walnoten erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de stamppot op 4 borden en serveer met de rookworst.
Aanvullende benodigdheden
- - pureestamper
Voedingswaarden
- Energie704 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten59 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd12 g