Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Andijviesalade met gerookte kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Andijviesalade met gerookte kip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het stokbrood in blokjes van 3 cm. Meng de dipsaus kruidenboter door de olijfolie en schep om met het brood.
Stap 2
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 10 - 15 minuten in de oven goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.
Stap 3
Snijd de andijvie in repen. Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd met schil in lange reepjes en meng met de radijsmix, de andijvie en de dressing.
Stap 4
Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel samen met de croutons over de andijviesalade. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie343 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten40 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
