Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ananas-komkommersalade met sesam-sojadressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ananas-komkommersalade met sesam-sojadressing
Stap 1
Kook de sperziebonen 8-10 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Schil de ananas, verwijder de kern en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Stap 2
Snijd de komkommer met schil in blokjes. Schep de uitgelekte sperziebonen, ananas, komkommer, paprika's, bosui, wortel en koriander door elkaar.
Stap 3
Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep deze dressing door de salade en bestrooi met de noten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie370 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten32 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd3 g
