Ananas-kokosmuffins
Ingrediënten
Bereidingswijze Ananas-kokosmuffins
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C.
Stap 2
Houd voor elke muffin eitjes achter voor garnering en hak de rest in kleine stukjes.
Stap 3
Maal de amandelen in de keukenmachine tot fijn meel.
Stap 4
Rooster in een koekenpan het amandelmeel met de kokos al omscheppend goudbruin.
Stap 5
Laat het mengsel in een kom afkoelen.
Stap 6
Meng het zelfrijzend bakmeel en de suiker met een snufje zout erdoor.
Stap 7
Voeg de eieren, de gesmolten boter en het ananassap toe en roer alles tot een glad beslag.
Stap 8
Schep de fijngesneden ananas en fijngehakte chocolade erdoor.
Stap 9
Zet de cupcakecups in de holtes van de muffinvorm en schep het beslag erin.
Stap 10
Schuif de vorm in het midden van de oven en bak de muffins in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Stap 11
Neem de muffins uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen.
Stap 12
Druk in elke muffin een paaseitje.
