Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Amuse van paté met port en paddenstoelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Amuse van paté met port en paddenstoelen
Stap 1
Neem circa 15 minuten voor het serveren de spuitzak uit de koelkast. Rooster intussen het brood tot toast en steek of snijd sterretjes eruit.
Stap 2
Snijd de paddenstoelen eventueel in de lengte door zodat aan beide kanten een steeltje blijft zitten. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de paddenstoelen op een hoge stand kort.
Stap 3
Schud ze door de pan, schakel de warmtebron uit en laat afkoelen. Leg de lepels naast elkaar klaar.
Stap 4
Spuit een rozetje paté op elke lepel. Leg tegen elke rozet een paddenstoeltje en garneer met een plukje peterselie. Serveer met sterretjes toast.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak
- - 10 amuselepels
- - 10 dessertlepels
- - stervormige steker
Voedingswaarden
- Energie150 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten5 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd5 g