Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Amandel-chococroissant
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Amandel-chococroissant
Stap 1
Verkruimel het amandelspijs en roer los met de roomkaas.
Stap 2
Snijd de croissants open en vul elke croissant met ¼ van het spijsmengsel.
Stap 3
Hak de cranberry’s grof en rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge koekenpan.
Stap 4
Smelt de melkchocolade au bain-marie.
Stap 5
Dip de croissants voorzichtig met de bovenkant in de chocolade of lepel de chocolade er overheen. Bestrooi met het amandelschaafsel en de cranberry’s. Leg de croissants 10 minuten in de koelkast, zodat de chocolade kan stollen.
Stap 6
Meng de poedersuiker met de kaneel en bestrooi vlak voor serveren de croissants hiermee.