Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardbeien-geitenkaascrostini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardbeien-geitenkaascrostini
Stap 1
1. Schep de geitenkaas in een kom en prak met een vork tot een smeerbaal mengsel.
Stap 2
2. Haal de kroontjes van de aardbeien, snijd de aardbeien in plakjes en leg apart.
Stap 3
3. Doe de balsamicoazijn samen met de suiker in een pan en breng aan de kook. Laat 10 - 15 minuten op laag vuur pruttelen tot een stroopachtige substantie.
Stap 4
4. Smeer de geitenkaas op de toastjes en leg daarop de plakjes aardbei. Schenk vervolgens de balsamicostroop over de aardbeien en garneer met een blaadje basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie212 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten28 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd4 g