Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardbei met sprinkles
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardbei met sprinkles
Stap 1
Hak de witte en de pure chocolade en smelt apart van elkaar in een kom au bain-marie boven een pan kokend water. Meng de pure chocolade met de tahin.
Stap 2
Was intussen de aardbeien en dep ze droog met keukenpapier. Laat de kroontjes zitten.
Stap 3
Dip de helft van de aardbeien in de gesmolten witte of pure chocolade en bestrooi met bakdecoratie, kokosrasp, of (gekleurde) hagelslag naar keuze.
Stap 4
Leg op een dienblad met bakpapier en laat de chocolade in 30 minuten hard worden.
Stap 5
Spatel de rest van de gesmolten witte chocolade bij de pure chocolade en roer één keer door voor een marmereffect.
Stap 6
Haal de resterende aardbeien met een draaiende beweging door het chocolademengsel en leg op het bakpapier. Decoreer naar smaak.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie431 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten46 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd15 g