Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardappelcurry met kruimgehakt en spinazie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardappelcurry met kruimgehakt en spinazie
Stap 1
Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snijd de ui grof. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de limoenen in partjes.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie. Fruit de ui, knoflook en rode peper glazig. Voeg de currypasta toe en bak 2 minuten mee.
Stap 3
Voeg vervolgens de mini krieltjes toe en bak 10 minuten mee.
Stap 4
Verhit intussen in een andere pan 1 el zonnebloemolie. Bak het kruimgehakt 5 minuten.
Stap 5
Voeg de kokosmelk toe aan de krieltjes en breng aan de kook. Voeg de spinazie toe en roer tot die is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de aardappelcurry over de borden. Schep het kruimgehakt erover en garneer met een partje limoen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie496 kcal
- Eiwit29.6 g
- Koolhydraten40.1 g
- Vet20.7 gWaarvan verzadigd16.5 g